Tisdagen den 31 juli - Rättviksparken - Tema Livsstil! Tävling! - Classic Car Week
23300
single,single-portfolio_page,postid-23300,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Tisdagen den 31 juli – Rättviksparken – Tema Livsstil! Tävling!

OBS! För att så många som möjligt ska ha chansen att söka förlänger vi ansökningstiden till 13 maj! OBS!
Nyhet för i år är att vi kommer att kora Miss Classic Car Week 2018.
Detta är en tävling där kvinnor kommer att tävla i retrostil med tidsenliga kläder, frisyrer och make-up.
Vår andra klass är fri tolkning av temat familj: Classic Car Week Family 2018.
Här välkomnar vi par och familjer med en eller flera vuxna. Så ta med din partner, barnen och/eller hunden, retrostyla er och kom och ha en trevlig eftermiddag med oss.
Det här kommer att bli en eftermiddag full med innehåll kopplat till vår fordonskultur. Dans, mode etc…
För att få ställa upp i tävlingen ska du ha fyllt 18 år (undantag medföljande barn i familjeklassen). Liksom vi har 0-vision på alkohol och droger under samtliga våra rallyn vill vi även ha samma trevliga stämning på vår livsstilsdag. Därför förbehåller vi oss även rätten att stänga av deltagare om de bryter mot detta.
Vi på Classic Car Week uppmuntrar tävlande i varierande åldrar, storlekar, former och nationaliteter!
Alla som går till final får ett fritt Classic-band under veckan!
Våra finalister förbinder sig att vara tillgängliga i Rättvik (vi ersätter inga resor och boenden) tävlingsdagen den 31 juli. Det är positivt om ni som blir finalister har möjlighet att delta vid andra prisutdelningar under veckan efter överenskommelse.
Vinnarna kommer att bli proffsfotograferade. De kommer att pryda omslagen på våra trycksaker (lilla broschyren samt tidningen) 2019 – ca 155 000 ex. Många fina priser utlovas även i övrigt!

Vill du vara med och sponsra tävlingen, skänka priser eller delta som försäljare/demonstratör under livsstilsdagen på Rättviksparken kan du kontakta oss på office@classiccarweek.com

Vill du/ni vara med och tävla:
Skicka in ett mail märkt med antingen rubriken Miss CCW 2018 eller CCW Family 2018 till office@classiccarweek.com.
I mailet beskriver du/ni er själva och skickar med foton (gärna ett helkropp och ett ansikte). Berätta gärna även vilka dagar du planerar att befinna dig i Rättvik och skulle kunna medverka vid en prisutdelning.
Mailet vill vi ha senast den 30 april! Vi lottar de 10 finalisterna i varje klass. Dessa presenteras på vår hemsida så fort lottningen är klar. Finalisterna kommer att kontaktas av oss via mail med med tider och regler om vad som gäller i god tid innan tävlingen.
Välkomna med era anmälningar!