Onsdagen den 31 juli 2024 - Ung på CCW - Rättviksparken - Classic Car Week
24594
single,single-portfolio_page,postid-24594,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Onsdagen den 31 juli 2024 – Ung på CCW – Rättviksparken

I konceptet ”Ung på CCW” har vi på onsdagen mellan kl 15-19 ett ”meet and greet” på Rättviksparken. Våra ungdomar får möjlighet att träffa någon/några av sina favoritartister, säljare kopplade till kulturen (såsom billjud mm, visning av dragracingbilar, information om EPA byggen/besiktningsregler samt annat. Det blir även A-traktorutställning. Du kommer att få möjlighet att träffa ”besiktnings-Bengt” från TV3 serien Bilprovningen och prata besiktningsregler och bilar med honom.

Berra Johansson från Rättvik har hållit på med billjud sedan 2009 och vann 2022 SM guld i billjud och slog samtidigt världsrekordet i att spela högt i ett fordon. Decibelantalet på tävlingsdagen slår t o m ett JAS-plan. Sedan i höstas har han ett eget företag där han säljer utrustning för att bygga billjud samt hjälper till med goda råd och tekniska frågor. Han kommer att finnas på plats i Rättviksparken med några demobilar och högtalare med mera.

David Gunnars är en driven bilbyggare från Rättvik som i år vunnit titeln Sveriges Snyggaste bil med sin Chevrolet Corvair med mittmonterad kompressormatad Audi V8 motor. David har en lång meritlista och pokaler från ett oräknerligt antal fordonsbedömningar. I allmänhet ”spottar” han ur sig en prisvinnare om året och för oss andra är det svårt att förstå hur tiden kan räcka till. Möt honom och någon av hans bilar och diskutera byggen på onsdagens ”Ung på CCW” i Rättviksparken.