Funktionär - Classic Car Week
21544
page,page-id-21544,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
CCW_1100x340px_2

Funktionär

På denna sida kommer nyttig information att publiceras för dig som jobbar, eller vill jobba med Classic Car Week som funktionär. Anmäl till kansliet på tel 0248 – 109 04 eller via office@classiccarweek.com vad du vill jobba med för arrangemang

På Rättviksparken finns en Hjärtstartare placerad under kvällstid. Övrig tid finns den hos våra sjukvårdare ute på de olika arrangemangen. Vi hyr även in ett flertal hjärtstartare till vårt evenemang. Dessa finns hos sjukvårdare, på Knektplatsen och hos några av våra ordningsvakter.

Årsmöte 6 juni framflyttat!
Vi är rädda om våra funktionärer och vill att ni ska hinna bli fullt vaccinerade innan vi ses igen. Därför väljer vi att invänta en nivå till i öppningen av samhället och skjuter på årsmötet ytterligare så att alla som vill vara med har möjlighet att delta fysiskt.
Nytt datum blir den 18 juli kl 12.00 på Rättviksparken.
Röstberättigade är alla som arbetat med evenemanget under 2019, samt eventuellt nytillkomna som arbetat 2020.
Vi bjuder på något att äta efter mötet och vill därför ha föranmälan  senast 12 juli. Efter mötet finns möjlighet att teckna sig för att arbeta med viss försäljning (t-shirts, catering med mera) etc under vecka 31.
Vi kommer som komplement att sända årsmötet via Teams, men vill även då ha in anmälan med er e-postadress för att kunna skicka ut länk till mötet.
Mvh styrelsen Classic Car Week