Hemvändarkväll/Marknadslördag - Tribute Night - Rättviksparken 4 maj 2024 - Classic Car Week
24346
single,single-portfolio_page,postid-24346,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Hemvändarkväll/Marknadslördag – Tribute Night – Rättviksparken 4 maj 2024

Hemvändarkväll/marknadslördag
André Lindmo, Double B (BluesBrothers Tribute) och After Midnight (JJ Cale Tribute).
Lördag 4 maj
21-02
Servering, fullständiga rättigheter.
18 år eller målsmans sällskap
Entré 150 kr
Välkomna!

 

Rightbay Jazz and Blues Society proudly present:

 

Två kvällar, fredag och lördag med livemusik under Marknadshelgen, Rättviksparken. Insläpp från kl. 21.00

Lördag den 4 maj går i tributens tecken

 

Inleder gör André Lindmo med start kl 22 ca.

André hittar du framme på scenkanten med sin välanvända gitarr och mikrofon

André Lindmo var med att grunda och drev House Of Blues i Borlänge under flera år. Här skapade han en samlingsplats för alla typer av livemusik, den gemensamma nämnaren för de flesta musiker som passerade House of Blues var glädje och där hamnar vi, i glädje. André har kuskat och knegat i musiksvängen i många år, träffat och jobbat med många olika artister. Får man skryta lite kan väl nämna TOTO, Deep Purple och ZZ-Top, några värda att nämna.

Hur som helst så skall det bli synnerligen kul att få träffas i Rättviksparken den 4 maj.

Sedan följer

Double B som fortsätter i samma tradition som Bluesbrothers, Sam & Dave, James Brown John Lee Hooker och andra giganter.

Bandet, med rötter i den Västmanländska myllan, startade 2019 och jubilerar med fem år i år. Bandet består av fem ärrade veteraner med förflutet i flera olika musikaliska sammanhang. Med sättningen Kimmo på bas/sång, Reijo på trummor, PA med sin gitarr, Christer med klaviatur och BluesBjörne, munspel/percussion. Tillsammans levererar bandet blues, R&B och Soul med mycket energi, känsla och alltid glimten i ögat. Så håll i hatten och glöm inte solbrillorna.

Att det svänger om After Midnight råder det ingen tvekan om, de skulle kunna sjunga om en tapet och ändå få det att låta helt fantastiskt, vilket är en av deras stora styrkor och som gör att de står ut från mängden. After Midnight är ett JJ Cale tribute band som lirar mest JJ Cale låtar men kan även smyga in lite annat örongodis när tillfällen ges. Bandet har hållit på sen mitten av 90 talet i olika former och är riktigt tighta och det svänger därmed gött om gänget, kom därför gärna o lyssna på oss, ni kommer inte att bli besvikna. Mats, Christer, Peter, Håkan och Thomas.

AfterMidnight1 AfterMidnight DoubleB2 Andre