Öppet hus på Brinkens Garage - Måndag 31 juli 2023 - Classic Car Week
22872
single,single-portfolio_page,postid-22872,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Öppet hus på Brinkens Garage – Måndag 31 juli 2023

Öppet hus i Brinkens Garage, Vikarbyn

Under måndagen blir det som vanligt öppet i Brinkens Garage från kl 10.00 – 16.00.

Det har blivit lite av en tradition att vi håller öppet hus hos oss, på Brinkens Garage i Vikarbyn, på måndagen under CCW. Skitkul, tycker vi och det verkar besökarna också tycka, eftersom vi har fullt hus hela dagen.

Vikarbyborna säger att det aldrig är så mycket folk i Vikarbyn som då. Det blev ju 2 års uppehåll pga pandemin, men från 2022 är det dags igen. Vi kommer att visa upp lite roliga byggen som vi jobbar med och sedan får ni ju som vanligt det stora nöjet att titta på varandras bilar, då hela gården brukar vara fylld med roliga fordon.

Vi har nu också byggt klart vår utställningshall som ni kan titta in i. Där kommer vi framöver att ha lite egna bilar, men som kund kan man också hyra in sig där över vintern om man vill ha jobb gjorda på eller om man vill ha hjälp med försäljning av sin bil, observera att detta gäller lite exklusivare fordon. Förutom att ni kan kika runt hos oss, så kommer det att finnas lite enklare mat och fika till försäljning, precis som tidigare år.

 

Ni har väl inte missat att Brinkens Garage även finns i Hallstahammar utanför Västerås. Där har vi samma verksamhet som här i Vikarbyn, men utöver de tjänster vi erbjuder här så syr vi även inredningar, riktar & polerar lister samt kromning.

 

Välkomna att besöka oss!

 

Varmt Välkomna!

 

Foton: Susanne Moell

IMG_9306 IMG_9314 IMG_9315 IMG_9316 IMG_9321Brinkens