Söndag 28 juli 2024 - Rättviksparken - Classic Car Week Way of Life - Classic Car Week
23300
single,single-portfolio_page,postid-23300,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Söndag 28 juli 2024 – Rättviksparken – Classic Car Week Way of Life

Välkomna till Classic Car Week Way of Life!

I år kommer vi att kora Miss Classic Car Week 2024 och Mr Classic Car Week 2024.
Detta är en tävling där de tävlande kommer att tävla i retrostil med tidsenliga kläder, frisyrer och make-up.
Deltagarna får presentera sig och svara på lite frågor.

För att få ställa upp i Miss och Mr CCW ska du ha fyllt 18 år, vara nykter och drogfri under själva tävlingen (vi förbehåller oss rätten att stänga av tävlande som bryter mot våra regler) samt vara en ambassadör för vår älskade fordonshobby.

Du skickar in din ansökan tillsammans med 2 foton, ett helkropp och ett ansikte, tillsammans med en kort berättelse om vem du är till office@classiccarweek.com. Vi vill gärna ha din ansökan senast den 30 april :-).

Vi på Classic Car Week uppmuntrar tävlande till Mr och Miss i alla storlekar, åldrar (så länge du är myndig) och former! Vi ser även gärna deltagare från olika länder.
Alla som går till final i Miss och Mr CCW får ett fritt Classic-Band under veckan!

Miljöpris 2024: bästa konvertering av entusiastfordon till fossilfritt bränsle.

 

Vill du bli vår samarbetspartner för dagen, synas under evenemanget (upp till 2 000 besökare ca) eller skänka priser etc, kan du kontakta oss på office@classiccarweek.com

Classic Car Week Way of Life-dagen kommer att innehålla en mängd olika inslag: försäljare med livsstilsrelaterade varor,  elbilar till barnen, andra barnaktiviteter, miljöbilar, tävlingar, modevisning, café etc.

Fritt inträde!

 

Preliminära programpunkter (överraskningar kan tillkomma under dagen)

KL 12.00 – Entré och café öppnar (Classic Beer Bar)

Kl 12.00 Konferencier Tommy Ledberg hälsar välkommen och berättar om dagen från Sparbanksscenen.
De tävlande som är på plats rör sig bland publiken. Presentation av vår miljötävling – bästa fossilfria konvertering av veteranfordon.

Kl 12.30 Presentation av finalisterna i Miss CCW 2024 och Mr CCW 2024. Sparbanksscenen. Det finns möjlighet att publikrösta på sin favorit!

Kl. 14.00 Publikröstningen stänger. Modevisning av nya kläder i huvudsak representerade av säljare på plats.

Kl 14.45 Prisutdelning: miljöpris.

Kl. 15.15 Prisutdelning: Mr CCW och Miss CCW 2024. Publikens Val. Bäst ur publiken

Finalist kommer att kontaktas av oss via mail med tider och regler om vad som gäller i god tid innan tävlingen.
Är du/ni uttagna till finalen förbinder du dig att delta och infinna dig till denna på Rättviksparken på egen bekostnad. Det är även bra om du är i Rättvik dagarna innan tävlingen och kan delta i presentationer och vara med på Radio Classic Car.

Vinnarna kommer att bli proffsfotograferade. De kommer att pryda webbroschyren eller omslaget på Classic Car Weeks tidning 2025 som går ut i ca 100 000 ex inför evenemanget, samt förekomma på T-shirts, affischer och i annat marknadsföringsmaterial. Många fina priser utlovas även i övrigt.

Årets vinnare förbinder sig att vara tillgänglig under cruisingens prisutdelning på Knektplatsen, torsdagen den 1 augusti kl 21.   Det är även positivt om ni som är finalister har möjlighet att delta vid andra prisutdelningar under veckan efter överenskommelse. Dessa äger rum mellan den 27 juli- 1 augusti.